Thuis

Qingdao Running Machine Co.,Ltd kwaliteitscontrole

Certificaat
China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten
China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben plaatsmanager van het bedrijf van de ijzermijnbouw in Australië; Wij gebruikten om hoop voor de lashulpmiddel van de huurtransportband van lokale leverancier te betalen; MAC verstrekt een andere solvtion voor ons, zijn zij vulcaniseerapparaat goedkoop en goed om te gebruiken, is de prijs bijna zo veel aangezien de huurprijs één jaar, wij veel begroting kunnen bewaren; — — M. Jack

—— Jack

Ik heb transportband het vulcaniseren machine van doornemend de machinebedrijf van Qingdao hun representatieve Miss-lelie gekocht. Ik moet zeggen de machine volkomen en zeer vlot in zeer goede concurrerende prijs loopt en hun bedrijfgedrag zo behulpzaam is. Na de verkoopdienst is zo perfect dat ik nooit aarzel om eender welke vragen te stellen na het kopen

—— Junaid Ali

Het pakket was stevig en bevatte alles zonder schade. De delen van machines zijn zo goed uitgerust met nieuwe technologie. Ik bid altijd voor M. Mike dat hem en zijn bedrijf beste mijlpalen op termijn van kwaliteit en hun diensten zullen bereiken.

—— Jay Crue

Geadviseerde 100% Goede waarde voor het geld!

—— Richard S.

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De producten in LCGM worden vervaardigd hangen de volgende GMP/Quality-Attributen dat aan:

Qingdao Running Machine Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

 

De producten voor fase I worden onderzoeken ontwikkeld zoals samengevat in de FDA-Begeleiding voor de Industrie: INDs — De benaderingen van het Voldoen aan CGMP tijdens Fase 1 en producten voor gebruik in Fase II studies zullen volgens de vereisten van Good manufacturing practice (21CFR 210, 211, 1271) worden vervaardigd

Alle activiteiten worden uitgevoerd per Kwaliteitsborging goedgekeurde documenten. De goede documentatiepraktijk verzekert naleving van GMP vereisten.

Slechts voert het gekwalificeerde personeel de productie, het testen en versie van producten uit.

De beginnende materialen worden geselecteerd, geverifieerd om uit aangewezen leverancier worden verkregen; certificaat van geëvalueerde analyse (het testen); de materialen inspecteerden en dispositioned (versie, weigering en quarantaine) voorafgaand aan gebruik.

Het materiaal is geïnstalleerd en gehandhaafd vanaf de eisen van de fabrikant. Het kritieke procesmateriaal wordt gehandhaafd en gekalibreerd om functionaliteit te verzekeren blijft aangewezen voor bestemming. Al die koeling en van de celcultuur materiaal in productie en het testen wordt gebruikt wordt gecontroleerd door REES, gekwalificeerd elektronisch controlesysteem.

De efficiënte milieu controle (b.v. personeel, in proces, niet-uitvoerbaar, oppervlakte) worden en de controlesystemen uitgevoerd om een staat van controle te handhaven om productkwaliteit te bereiken.

De scheiding van materialen, documenten, producten, steekproeven en uitrusting wordt gehandhaafd om dwarsverontreiniging te verhinderen.

De steekproeven en de producten worden behandeld, opgeslagen en verdeeld op een manier die verzekert wordt de kwaliteit gehandhaafd door de steekproef of product het levenscyclus.

De specificatie voor analysemethoden wordt door QC goedgekeurd op empirisch bewijsmateriaal wordt gebaseerd dat.

Wanneer het uitvoeren van de regeling van de productpartij, worden een overzicht van productie en analytische uitvoering, de aanhankelijkheid aan procedure en in procesbeheersing geëvalueerd voorafgaand aan productversie.

De analyse van de worteloorzaak is zonodig aangewend tijdens onderzoeken van afwijkingen en kwaliteit/productkwesties met bedoeling om correctieve die acties uit te voeren worden ontworpen om reoccurrence te verhinderen. De aangewezen bepaling van oorzaak laat de identificatie van Correctieve Actie/Preventieve Actie (CAPA) met hun implementatie toe die voor doeltreffendheid worden gecontroleerd.

De producten worden vrijgegeven nadat QA het product dat binnen vastgestelde proces en versievereisten moet geproduceerd te zijn heeft geëvalueerd en goedgekeurd.

GMP gedelocaliseerde activiteiten worden beheerd door kwaliteitsovereenkomsten tussen LCGM en contracttestgebied. De Kwaliteitsovereenkomst beschrijft de vereisten het contracttestgebied moet voldoen aan om productkwaliteit te handhaven.

De voorgestelde veranderingen worden geëvalueerd door Veranderingscontrole waar de verandering voor om het even welk regulatory/GMP/product-effect wordt beoordeeld en voorafgaand aan implementatie goedgekeurd.

Een onafhankelijke controle wordt periodiek geleid om de doeltreffendheid van het Programma van Kwaliteitssystemen na te gaan.

Het periodieke beheersoverzicht van de Kwaliteitssystemen wordt vereist om doeltreffendheid en potentiële verbeteringen van processen en systemen te begrijpen.

Qingdao Running Machine Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

De materialen worden vervaardigd voor pre-clinical veiligheidsstudies zoals samengevat in de FDA-Begeleiding voor de Industrie: Preclinical Beoordeling van Onderzoeks Cellulair en Gene Therapy Products (November 2013)

Certificaten
 • China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Certificate of Conformity

  Aantal:CNEX13.3528

  Uitgiftedatum:2013-03-16

  Uitgegeven door:国家防爆电气产品质量监督检验中心

 • China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Safety mark certificate

  Aantal:MAB100382

  Uitgiftedatum:2021-02-03

  Vervaldatum:2026-02-02

  Uitgegeven door:安标国家矿用产品安全标志中心有限公司

 • China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Certificate of Conformity

  Aantal:SHExC21.0592U

  Uitgiftedatum:2021-06-22

  Vervaldatum:2026-05-11

  Uitgegeven door:国家安全生产上海矿用设备检测检验中心

 • China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:OE150403

  Uitgiftedatum:2018-01-05

  Vervaldatum:2023-01-04

 • China Qingdao Running Machine Co.,Ltd certificaten

  Standaard:SGS

  Aantal:QIP-ASI175053

  Uitgiftedatum:2017-01-21

  Uitgegeven door:SGS

Contactgegevens
Qingdao Running Machine Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Lily Fu

Tel.: +86 130 6133 2206

Fax: 86-532-8719-2258

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)