Thuis

Qingdao Running Machine Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

QINGDAO LOPEND MACHINEco., Ltd heeft het belangrijke standpunt in de industrie bepaald. De belangrijkste producten zijn transportband vulcaniserend gezamenlijke machine, mijn explosiebestendige transportband het vulcaniseren machine, de machine van de transportbandreparatie, de machine van de transportbandschil en ander uitvloeiselmateriaal.

om vulcanisatiekwaliteit te verbeteren, ontwikkelden wij en produceerden onze kernproducten: Rubberdrukzak en Geïntegreerde Rubber het Verwarmen Film. Er zijn R&D-centrum evenals kwaliteitscontrolecentrum in het bedrijf die uit strikte productaansprakelijkheid carying en kwaliteitscontrole svstem.

Wij kunnen onze cliënten verstrekken de beste technische die oplossing op eisen wordt gebaseerd. Met uitstekende kwaliteit en de dienst, bouwden wij een vaste markt niet alleen in meer dan 30 nationale provincies maar ook in Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Australië en Zuid-Amerika enz.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De LOPENDE MACHINE „Volledige Transportbandoplossingen“ is een belangrijke fabrikant van merkgebonden bulktransportbandcomponenten en toebehoren die materiaalstroomprestaties verbeteren. Opgericht in 1971, gelooft de LOPENDE MACHINE in het behandelen van de klant met grote kwaliteitsproducten en de uitzonderlijke dienst. Dit is een succesvol en standaardbeleid bij het RUNNEN van MACHINE vele jaren geweest en in de toekomst verdergegaan. Contacteer ons transportbandbedrijf voor meer informatie.

 

De prioriteiten van onze LOPENDE de MACHINE ‚s Voorzitter van het transportbandbedrijf is het derde-generatiefamilielid om het persoonlijk gehouden bedrijf te leiden. Hij wordt geconcentreerd bij het ontwikkelen van de bedrijf‘ s visie door zijn opdracht ‚te vervullen om de de Materiële Behandelingsindustrie van de Wereld van Efficiënte, Veilige en Productieve „Volledige Transportbandoplossingen te voorzien.“

 

De LOPENDE MACHINE is een gediversifieerd en innovatief bedrijf met drie belangrijke afdelingen die specifieke doelstellingen van de materiële behandelingsindustrie dienen. Wij brengen wereldwijd deze innovatieve producten en diensten door geselecteerde verdelers, gezamenlijke ondernemingen, en vertegenwoordigers op de markt.

Qingdao Running Machine Co.,Ltd Qingdao Running Machine Co.,Ltd Qingdao Running Machine Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : Rennen

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 1000000-4000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Running Machine Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Running Machine Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Running Machine Co.,Ltd Certificaten China Qingdao Running Machine Co.,Ltd Certificaten